Отборите на Аталанта и Милан завършиха наравно 1:1 на “Гевис в местното дерби от

...
Отборите на Аталанта и Милан завършиха наравно 1:1 на “Гевис в местното дерби от
Коментари Харесай

Аталанта спъна Милан в Бергамо

Отборите на Аталанта и Милан завършиха наедно 1:1 на “Гевис ” в локалното дерби от втория кръг на Серия " А ". Руслан Малиновски откри в 29-а минута, до момента в който Исмаел Бенасер донесе хикса в 68-а минута. 

Още в първите секунди Рафаел Леао направи рисков пробив по левия фланг, който обаче приключи с неакуратен удар. Малко по-късно той опитва нов шут, който този път завърши в ръцете на Хуан Мусо. Домакините дадоха отговор с рейд на Йоаким Меле, чийто изстрел беше прекомерно разочароващ и неакуратен. 

В 29-ата минута Малиновски опита от марковите си далечни изстрели и даде задатък на своя отбор, откакто топката рикошира в Пиер Калюлю и по този начин мина над плонжиралия Менян. Десет минути по-късно Малиновски отново нанесе шут от отдалеченост, само че този път не сполучи.

В 50-ата минута Калюлю остана непокрит при центриране от фал, само че все пак ударът му с глава прелетя над вратата. При идната офанзива на бергамаските Ханс Хатебур стори същото, като несмущаван насочи неакуратен удар с глава.

В 56-ата минута Пашалич отправи рисков изстрел с глава, който беше избит от Менян в корнер. При последвалото осъществяване хърватинът още веднъж игра с глава, само че този път не се наложи вратарят да се намесва.

Малко по-късно Малиновский отправи следващия си отдалечен изстрел, изхвърчал около вратата. В 68-ата минута Бенасер отправи шут, който беше отразен от вратаря, само че топката се удари във флагчето за корнер и остана на терена. Така Салемакерс с пас я върна към алжиреца, който нанесе необикновен удар за 1:1.

До края на мача особени положения нямаше и се стигна до логически хикс. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР